top of page
DSCF9283.jpg

Contract de Participare Workshop de Fotografie 
Bridgerton Romance

Data și Locația:

 1. Workshopul de Fotografie Bridgerton Romance va avea loc în data de 16 aprilie 2024 la Muzeul de Arta Cluj-Napoca

Prețul și Plata:

 1. Prețul pentru participarea la workshop este de 550E. Plata se va efectua in lei, in doua transe, avans 50% pentru rezervarea finala a locului, iar restul platii se va efectua in data de 14 aprilie.

 2. Plata se poate face prin transfer bancar in contul Astilean Photography SRL.

Programul Workshopului:

 1. Workshopul va începe la 8:00 și se va încheia la aproximativ 21:00

 2. Programul detaliat al workshopului va fi comunicat participanților înainte de începerea acestuia.

Numărul Participanților:

 1. Numărul maxim de participanți este limitat la 10.

Drepturi și Obligații:

 1. Participanții sunt de acord să respecte toate instrucțiunile și regulile stabilite de organizatori în timpul desfășurării workshopului.

 2. Participanții își asumă responsabilitatea pentru orice deteriorare sau pierdere a echipamentului personal adus la workshop.

 3. Participanții își dau acordul pentru utilizarea fotografiilor realizate în timpul workshopului în scopuri promoționale și de marketing de către organizatori, cu specificarea autorului.

 4. Participanții se obligă să eticheteze și să menționeze pe toate platformele de socializare pe toți participanții și organizatorii implicați în workshop atunci când postează materiale despre acesta.

 5. Organizatorul se angajează să obțină acordul scris al modelelor fotografiate în cadrul workshopului, în conformitate cu modelul de eliberare a drepturilor de imagine.

 6. Organizatorul își rezervă dreptul de a fotografia sau înregistra video în timpul workshopului în scopuri de documentare și promovare.

Anulare și Rambursare:

 1. În cazul renuntarii la  participare la workshop, suma se poate transfera catre alta persoana sau alt workshop viitor.

 2. Platile NU se ramburseaza.

 3. In cazul in care organizatorul anuleaza workshopul, platile se ramburseaza integral

Thanks for submitting!

bottom of page