top of page
experienta.jpg
Fotograf i e de nunta

Ziua voastra

Vom fi alaturi de voi pe intreaga durata a nuntii. Vom crea impreuna amintiri pe viata.  Chiar daca poate va fi o zi stresanta si obositoare, noi va vom reaminti constant ca este o zi speciala, o zi care merita surprinsa in cat de multe fotografii posibile. Poate la final veti ramane cu impresia ca am fost insistente. Dar nu conteaza, a doua zi cand veti primi o mica selectie de poze, veti vedea ca a meritat.

experienta.jpg
astilean.ro - TEXTE_0032.jpg

Ne place sa planificam

Vom face tot ce putem pentru a ne asigura ca fotografiile vor iesi bine. Va vom ajuta cu idei de locatii foto, in functie de preferintele voastre, de lumina, va vom sfatui in legatura cu tinutele si va vom ajuta cu idei de pozitii.

Pentru ziua nuntii vom lucra impreuna la un program personalizat pentru voi. Vom tine cont de toate momentele importante si vom incerca sa ne asiguram ca veti avea parte de un timp relaxat si placut, doar voi doi... si noi :)

Casnicia e pe viata

Fiecare cuplu este unic, special. Pentru noi, evenimentele nu sunt doar niste date in calendar. Vom ajunge sa ne cunoastem foarte bine, vom lega prietenii, vom vedea cum familia voastra creste. Veti deveni si voi parte din viata noastra. 

astilean.ro - TEXTE_0030.jpg

Fotografiile voastre vor deveni tot

MAI PRETIOASE

       pe masura ce anii trec, iar amintirile se vor estompa...

bottom of page