top of page
numbers copy.jpg
Intrebari frecvente

CUM VA DESCRIETI FOTOGRAFIILE DIN PORTOFOLIU?

Dupa o experienta de 14+ ani, consideram ca ne-am găsit stilul cel mai aproape de inima noastră. Natural, proaspăt, atemporal, luminos, romantic, cu imagini aparent prelucrate minim, pentru a "rezista" cat mai bine în timp. Fiecare nuntă este unică, ne bucurăm sa o descoperim, sa o cunoaștem, ne bucurăm sa o fotografiem și sa o editam cu o mică tusa personală, potrivita fiecărei nunti in parte. Vrem să creăm o imagine unitara, curată. Evitam tendințele, evitam schimbarea culorilor, pastram totul cat de real posibil.

 

UNDE LOCUIȚI? VĂ DEPLASAȚI ȘI ÎN ALTE ORAȘE?

Locuim in Cluj Napoca. Bineînțeles, călătorim, spuneți-ne când și unde, noi vom fi acolo. Suntem mai mult decât încântate să descoperim locuri noi și să lăsăm lumea să ne surprindă.

CÂȚI FOTOGRAFI VOR FI PREZENȚI LA NUNTA NOASTRĂ?

Noi, Ami si Florina, lucram doar împreună. Vom fi prezente amândouă la nunta, nu lucram separat, nu lucram cu asistenți.

astilean.ro - TEXTE_0031.jpg
astilean.ro - TEXTE_0033.jpg

CATE ORE VEȚI FI PREZENȚE LA NUNTA?

Este greu de spus, putem sta oricat cu voi, insa din experienta incercam sa ne limitam la 15 ore. Ne dorim sa fim prezente de la pregătirile de dimineață, pana aproape de finalul petrecerii.

 

CÂT DUREAZĂ EDITAREA FOTOGRAFIILOR DE NUNTA?

Ne place să credem că putem face totul în 3 luni, dar vă rugăm să rețineți că nu este o știință exactă. Trecem printr-un proces atent de selectare a celor mai bune imagini și de prelucrare a fiecăreia cu atenție. Întârzierile s-ar putea sa apara, insa va vom trimite o selecție de 20-30 de fotografii la câteva zile dupa nunta. De asemenea, vom posta cateva si pe pagina noastră de Facebook. Va vom anunța cand totul e gata.

 

CUM VOM PRIMI FOTOGRAFIILE?

Totul va fi livrat pe un USB, într-o cutie frumoasa, impreuna cu câteva imagini tipărite. Veti primi fotografiile la rezoluție mare, complet editate, cele originale și fotografiile cu dimensiuni mai mici, pentru a le putea vizualiza mai usor. Vorbind despre cantitate, totul depinde de nunta voastră. Câte zile, câte ore, cate evenimente, locații? Toate acestea influențează rezultatul final. Numărul fotografiilor editate poate varia între 600 și 1000.

CINE ARE DREPTURI ASUPRA FOTOGRAFIILOR?

Aveți dreptul la folosirea personală a imaginilor de nuntă. Le puteți imprima, le puteți posta pe social media sau le puteti folosi pentru invitații. Dar nu in scopuri comerciale. De asemenea, este ilegal ca alte părți să le folosească în scopuri personale sau comerciale.

 

AVEȚI SFATURI PENTRU NOI?

Da! După atât de mulți ani de experiență, am adunat câteva sfaturi pentru viitorii miri:

  • Va rugam sa nu încurajați prietenii si familia să aibă camere foto cu ei sau să faca fotografii cu telefonul, astfel încât să le puteți vedea a doua zi. Este foarte important ca invitații să știe că fotografii au prioritate.

  • Rezervati o camera de hotel pentru fotografiile de dimineata, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face. Nu veți regreta să aveți un spațiu ordonat, pace și liniște, lumină naturală și muzică plăcută.

  • Asigurati-va ca aveti destul timp pentru sedinta foto din ziua nuntii. Doar voi doi. De acest timp si experienta nu va veti mai putea bucura si in alta zi.

 

OFERIȚI SI ALBUME PRINTATE?

Da, bineinteles. Albumele machetate de noi vă afișează povestea în același mod în care s-a întâmplat, cronologic, frumos. Fiecare album este unic, cu designul propriu. 

astilean.ro - TEXTE_0029.jpg
astilean.ro - TEXTE_0027.jpg

NE INTIMIDEAZĂ APARATUL FOTO, ESTE VREO SOLUȚIE?

Nimeni nu s-a născut model profesionist! Dar atunci când veti fi doar voi doi, împreună, aceste griji vor dispărea! Scopul nostru este să vă facem să vă simțiți relaxați și confortabili, astfel încât să putem obține niște fotografii reale și autentice! Aveți încredere în noi, vă vom ajuta cu idei de cadre astfel incat să vă simțiți și să arătați cel mai bine!

 

FACETI SI VIDEO? 

Nu, va putem recomanda echipe profesioniste, insa noi ne concentram atenția doar asupra fotografiei.

 

NE-AM DECIS SA COLABORAM CU VOI, CARE ESTE URMĂTORUL PAS?

Politica noastra este primul venit - primul servit. Daca v-ati decis sa colaborati cu noi, vom rezerva data temporar, vom povesti un pic la telefon sau o la o întâlnire, vom semna un contract (se poate si online), iar apoi puteți considera oficial data rezervata pentru voi. 

bottom of page