top of page

WorkShop

SIGLA CLEAN cu floare.png
HELLO! Iti multumim din nou ca ai ales sa participi la workshopul nostru!

Pe aceasta pagina vom incerca sa descriem un pic ziua, si te rugam sa bifezi in chestionarul de la final ce iti doresti, pentru o organizare cat de buna. 

Asteptam sa ne contactezi pentru orice!


 

 

8:00 - 10:00 - INTRODUCERI, Q&A (GUSTĂRI ȘI CAFEA)

Te asteptam la ora 8. Ne dorim ca toata lumea sa fie punctuala, pentru a avea timp din plin. Te vom astepta cu o cafea,  gustari de mic dejun si o supriza. 🤫 Fiecare participant va avea ocazia sa spuna cateva cuvinte, ca sa ne cunoastem si sa putem colabora toti cat de usor posibil. 

Vom avea ape si sucuri pentru toata lumea, nu e necesar sa iti aduci nimic inafara de aparatura si buna dispozitie. Aici veti avea ocazia si de a ne spune si de ce ati venit si ce asteptari aveti, si ne puteti da o lista de intrebari la care vom putea raspunde pe parcursul zilei. 

10:00 - 11:30 - FLAT - LAYS ȘI DECOR

La ora 10 vom incepe cu prima parte, teoria Flat-Lay. Noi vom aranja live, vom da exemple de compozitii, vom povesti care este procesul de la inceput pana la final, si vom astepta intrebari de la voi. Ne dorim un workshop interactiv, in care participantii sa se simta liberi sa puna intrebari si sa ne dea sugestii. Pe langa acest prim flat lay, va mai exista unul gata facut, cu o complexitate mai mare. Ne vom imparti pe grupuri mai mici pentru a poza cele doua flat lays. 

La ora 11 vom incepe sa fotografiem decorul. Vor exista 4 zone: welcome point, arcada florala, masa aranjata si candy bar. Va rugam sa fiti constienti ca suntem toti dornici sa fotografiem, si sa incercati sa fiti mereu in miscare si sa nu acaparati un spatiu prea mult timp.

11:30 - 14:00 - SESIUNE FOTO CUPLU

La ora 11:30 modelele vor fi pregatite sa incepem. Noi le vom da indicatii, va invitam sa ne urmariti intai, apoi vom fotografia impreuna. Ei vor fi instruiti de noi cum sa pozeze, si sa faca contactul vizual pe rand cu fiecare aparat. Separat, fiecare fotograf va avea cateva minute singur in care va putea da indicatii. Ne vom plimba cu cuplul pe la toate zonele decorate, vom face si cateva foto cu ei umbland prin muzeu, Evident, vom astepta de la voi idei creative de pozitii 😊

14:00 - 14:30 - PAUZĂ (GUSTĂRI ȘI CAFEA)

In aceasta pauza scurta ne vom putea odihni putin si vom putea manca gustarile de pranz. Noi vom face cateva poze echipei de furnizori, va incurajam si pe voi sa ii cunoasteti si sa va faceti si voi poze in cadrele aranjate. 

14:30 - 17:00 - BUDOIR ȘI SESIUNE FOTO CU MODEL

La ora 14:30 vom incepe sesiunea budoir. Tinuta va fi una in tema, decenta, care se va putea poza din toate unghiurile. Modelul este profesionist, va schimba pozitiile incontinuu. Din nou, va incurajam sa va lasati inspirati de locatie si sa popuneti pozitii / unghiuri / idei. Inainte ca modelul sa se schimbe in a doua tinuta, fiecare participant va avea ocazia sa aiba cateva minute de fotografiat 1:1. Modelul se va schimba in rochia cu trena lunga, vom face fotografii statice si in miscare.

17:00 - 18:00 - PAUZĂ

In aceasta pauza fiecare isi va aduna aparatura si va pleca spre restaurant. Ne vom intalni la Maimuta Plangatoare, in separeul din crama. Va sugeram sa nu intarziati. 

18:00 - 21:00 - CINĂ, PARTE TEORETICĂ, Q&A ȘI NETWORKING

La restaurant ne vor astepta cateva platouri cu bruschete. Vom savura si apoi vom incepe ultima parte, teoria si editarea. Pentru acestea ne-am rezervat doua ore. Vrem sa va povestim despre noi, ce ne inspira, cum ne mentinem estetica, si vrem sa raspundem la cat mai multe intrebari de la voi.  Pentru editare ne vom aduna in jurul monitorului si vom edita pentru voi cateva fotografii din ziua workshopului. Editarea noastra se face in LR + PS, cu tastatura Loupedeck si Aftershoot AI. La ora 21 ne vom lua la revedere si vom astepta sa vedem ce ati facut si voi in aceasta zi!

Pentru toate postarile de pe social va  invitam sa folositi #astileanworkshop, pentru a vedea si noi si toti furnizorii ce ati realizat.

ABIA ASTEPTAM SA NE VEDEM!

Iti multumim!

bottom of page